Με σκόρερ τον Κολοβό η Εθνική νέων συνέτριψε τη Μάλτα
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβό που πέτυχε δύο γκολ η η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε, εκτός έδρας, με 4-0 την Μάλτα, φτάνοντας της δύο νίκες στα προκριματικά του Euro.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβό που πέτυχε δύο γκολ η η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε, εκτός έδρας, με 4-0 την Μάλτα, φτάνοντας της δύο νίκες στα προκριματικά του Euro.
Τον δρόμο προς την νίκη άνοιξε ο Ποτουρίδης στο 17′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο άσος του Πανιωνίου με δύο γκολ στο 45+ καθώς και στο 90+.
Τέλος διαστάσεις θριάμβου στην νίκη έδωσε ο Διαμαντάκος και πάλι στις καθυστερήσεις όπου διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Μάλτα: Σίνι, Γκρεχ, Ζεραφά, Πισάνι, Μουσάτ (75’ Μποργκ), Κρίστενσεν, Καμενζούλι, Αζοπάρντι (46’ Ταμπόνε), Μποργκ, Πισάνι (56’ Μπετσίνα), Φαρούτσια.
Ελλάδα: Διούδης, Ποτουρίδης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λυκογιάννης, Καρέλης (64’ Κούρο), Λαγός, Κολοβός, Μπουχαλάκης, Μαυρίας (77’ Κουρμπέλης), Βέλλιος (24’ Διαμαντάκος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»


