Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε ο Παναθηναϊκός, εξιτήριο ο Μπράμος

Έφυγε ο Παναθηναϊκός, εξιτήριο ο Μπράμος

Χωρίς τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος αντιμετωπίζει μία ίωση, αναχώρησε ο Παναθηναϊκός  με προορισμό τη Φρανκφούρτη, από όπου αύριο, Τετάρτη, θα μεταβεί στη Λιθουανία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λιέτουβος Ρίτας, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Ο Μπράμος πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο, αφού ανέβασε πυρετό, αλλά οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι δεν είναι απαραίτητο να παραμείνει κλινήρης και έτσι ενδέχεται να ταξιδέψει την Τετάρτη για να βρει την αποστολή του ΠΑΟ.

Χωρίς τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος αντιμετωπίζει μία ίωση, αναχώρησε ο Παναθηναϊκός με προορισμό τη Φρανκφούρτη, από όπου αύριο, Τετάρτη, θα μεταβεί στη Λιθουανία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λιέτουβος Ρίτας, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Ο Μπράμος πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο, αφού ανέβασε πυρετό, αλλά οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι δεν είναι απαραίτητο να παραμείνει κλινήρης. Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αποφασίσει αν ο Ελληνας διεθνής θα ταξιδέψει την Τετάρτη στην Φρανκφούρτη προκειμένου να ενσωματωθεί στην «πράσινη» αποστολή.

«Εμείς χρειαζόμαστε να κάνουμε επίσημα δυνατά παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό. Φάνηκε στο χθεσινό ματς πως έχουμε πρόβλημα στο ρυθμό αλλά και στην φυσική κατάσταση, λόγω των διαφόρων προβλημάτων που μας παρουσιάστηκαν στην προετοιμασία. Να βρούμε ομοιογένεια. Έχουμε πρόβλημα μέσα στο καλάθι με παιδιά που δεν είναι έτοιμα. Αυτό θα λυθεί μέσα από προπονήσεις», είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Ο Μάικ είναι κλινήρης με ίωση και πυρετό στο νοσοκομείο. Αν είναι εντάξει θα ταξιδέψει αύριο». Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός… «Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να καλύψει τα προβλήματα μέσα από τους τραυματισμούς και μέσα από το πανευρωπαϊκό. Πρέπει να γίνουμε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πολλά παιδιά δεν ξέρουν plays. Να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα. Συνεχόμενα ταξίδια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024