Η εφορία ακόμη περιμένει τα δικαιολογητικά από 69.466 φορολογούμενους
Μόνο οι 275.652 από τους 345.118 φορολογούμενους που κλήθηκαν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά των δηλώσεών τους, προσήλθαν τελικά στην εφορία. Οι υπόλοιποι 69.466 φορολογούμενοι δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στο κάλεσμα της εφορίας, με όσους από αυτούς έχουν χρεωστικό εκκαθαριστικό να κινδυνεύουν με την επιβολή πρόσθετων φόρων.
Μόνο οι 275.652 από τους 345.118 φορολογούμενους που κλήθηκαν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά των δηλώσεών τους, προσήλθαν τελικά στην εφορία. Οι υπόλοιποι 69.466 φορολογούμενοι δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στο κάλεσμα της εφορίας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Σημειώνεται ότι όσοι φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλει τα δικαιολογητικά τους και έχουν πιστωτικό εκκαθαριστικό σημείωμα δεν πρόκειται να το παραλάβουν μέχρι την υποβολή τους.
Εξάλλου, όσοι φορολογούμενοι έχουν χρεωστικό εκκαθαριστικό οι δηλώσεις τους θα εκκαθαριστούν κανονικά, ενώ κινδυνεύουν με την επιβολή πρόσθετων φόρων για τη μη υποβολή των δικαιολογητικών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας