Ο Φελίπε Μάσα αναμένεται να είναι στο μονοθέσιο της Λότους στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ μόνο η ανακοίνωση της Λότους απομένει για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Βραζιλιάνου πιλότου στην ομάδα. Ο Μάσα θα πάρει τη θέση του Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος του… πήρε τη θέση στη Φεράρι. Στο μεταξύ ο Νίκο Χούλκενμπεργκ είναι κοντά σε συμφωνία για να πάρει τη θέση του οδηγού στη Force india. Ο Γερμανός πιλότος της Ζάουμπερ βρίσκεται στην ένατη θέση του φετινού πρωταθλήματος και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.