Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για νέες κινητοποιήσεις αποφασίζουν το Σάββατο οι καθηγητές

Για νέες κινητοποιήσεις αποφασίζουν το Σάββατο οι καθηγητές

Για τη μορφή των επόμενων κινητοποιήσεών τους θα συνεδριάσουν το Σάββατο οι πρόεδροι των τοπικών ΕΛΜΕ των καθηγητών στα δημόσια σχολεία. Η ΟΛΜΕ ζητά για ακόμη μία φορά να καταργηθεί ο νόμος για τη διαθεσιμότητα, «να επιστρέψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους και να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες και οι τομείς στα Επαγγελματικά Λύκεια και τις Επαγγελματικές Σχολές».

Για τη μορφή των επόμενων κινητοποιήσεών τους θα συνεδριάσουν το Σάββατο οι πρόεδροι των τοπικών ΕΛΜΕ των καθηγητών στα δημόσια σχολεία.

Όπως ανακοίνωσε το ΔΣ της ΟΛΜΕ στη συνεδρίαση θα συζητηθεί ο απολογισμός δράσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της προηγούμενης περιόδου, καθώς και η «προοπτική συνέχισης των κινητοποιήσεων» του κλάδου.

Η Ομοσπονδία ζητά για μία ακόμη φορά να καταργηθεί ο νόμος για τη διαθεσιμότητα, «να επιστρέψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους και παράλληλα να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες και οι τομείς στα Επαγγελματικά Λύκεια και τις Επαγγελματικές Σχολές».

Παράλληλα εκφράζει τη συμπαράστασή της στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει για αύριο, Τρίτη, η Ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024