Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγήκε από το νοσοκομείο η Κριστίνα Φερνάντες μετά την επέμβαση

Βγήκε από το νοσοκομείο η Κριστίνα Φερνάντες μετά την επέμβαση

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, πέντε ημέρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση αιματώματος που είχε σχηματισθεί στην κρανιακή της κοιλότητα. Η 60χρονη πρόεδρος θα πρέπει να αναρρώσει για 30 ημέρες μετά την έξοδό της από την κλινική του Μπουένος Άιρες και θα βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, πέντε ημέρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση αιματώματος που είχε σχηματισθεί στην κρανιακή της κοιλότητα.

Η 60χρονη πρόεδρος θα πρέπει να αναρρώσει για 30 ημέρες μετά την έξοδό της από την κλινική του Μπουένος Άιρες, στην οποία νοσηλευόταν.

«Η πρόεδρος παραμένει σε εξαιρετική διάθεση, σε σταθερή ανάρρωση» δήλωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος Αλφρέδο Σκοτσιμάρο.

Θα παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, καθώς θα διαμένει τον επόμενο μήνα στην επίσημη κατοικία της στο προάστιο Ολίβος του Μπουένος Άιρες, ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η Κριστίνα Φερνάντες, πρόεδρος από το 2007, υπεβλήθη σε εγχείρηση την Τρίτη αφού οι γιατροί διέγνωσαν υποσκληρίδιο αιμάτωμα το οποίο όπως πιστεύουν αναπτύχθηκε έπειτα από τον τραυματισμό της στο κεφάλι τον περασμένο Αύγουστο, δήλωσε ο Σκοτσιμάρο.

Οι γιατροί αποφάσισαν να την εγχειρήσουν, καθώς η ίδια παραπονούνταν για ισχυρούς πονοκεφάλους και μυρμήγκιασμα στο αριστερό χέρι.

Στις 27 Οκτωβρίου θα στηθούν κάλπες στην Αργεντινή για την εκλογή του ενός δευτέρου των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων και του ενός τρίτου της Γερουσίας.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το κυβερνών κόμμα μπορεί να χάσει την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, όμως αναλυτές λένε πως η Φερνάντες μπορεί να δει την δημοτικότητά της, που τώρα βρίσκεται σε πτώση, να αυξάνεται λόγω της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υπεβλήθη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024