Αντιφασιστική πορεία πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα
Αντιφασιστική πορεία οργανώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πέραμα. Το «ραντεβού» είχε δοθεί στην πλατεία Ηρώων και ανταποκρίθηκαν συνδικάτα από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και φορείς της πόλης.
Αντιφασιστική πορεία οργανώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πέραμα. Το «ραντεβού» είχε δοθεί στην πλατεία Ηρώων και ανταποκρίθηκαν συνδικάτα από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και φορείς της πόλης.
Δεκάδες άτομα πραγματοποιήσαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Οι συγκεντρωμένοι, φωνάζοντας «Όχι στον φασισμό», ζήτησαν το κλείσιμο των γραφείων της ΧΑ.
Αντιφασιστική συναυλία, εξάλλου, διοργανώνει την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, στις 17:00 στη Δραπετσώνα, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: «Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με επερχόμενο σεισμό» – Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
- Ρούμπιο: Πρότεινε «νέα σχέση» του λαού της Κούβας με τις ΗΠΑ – Επίθεση στην κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας
- Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία μητέρας και κόρης που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα
- Πώς συνέβη η τραγωδία στο Δαφνί – Δράστης και θύμα ήταν στο ίδιο θάλαμο από την Παρασκευή
- Έρχονται εξελίξεις με Αταμάν στον Παναθηναϊκό