Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέχασε την σύζυγο στο βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος

Ξέχασε την σύζυγο στο βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος

Τα πρώτα του κοινά βήματα στη ζωή ξεκίνησε ζευγάρι νεόνυμφων στη Γερμανία, τα οποία γρήγορα όμως χωρίστηκαν σε... ένα βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος. Ο γαμπρός ξέχασε τη νύφη στην τουαλέτα και έφυγε, για να καταλάβει μόνο αφού οδήγησε 200 χλμ. ότι ήταν μόνος του στο βανάκι.

Τα πρώτα του κοινά βήματα στη ζωή ξεκίνησε ζευγάρι νεόνυμφων στη Γερμανία, τα οποία γρήγορα όμως χωρίστηκαν σε… ένα βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος. Ο γαμπρός ξέχασε εκεί τη νύφη και έφυγε, για να καταλάβει μόνο αφού οδήγησε 200 χλμ. ότι ήταν μόνος του στο βανάκι.

Το ζευγάρι, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, βρισκόταν στο ταξίδι του μέλιτος και σταμάτησε το βράδυ της Πέμπτης σε βενζινάδικο στην ανατολική Έσση επειδή η σύζυγος ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Μετά από λίγη ώρα, ο γαμπρός -πιστεύοντας, όπως είπε αργότερα, πως η νύφη είχε μπει στο πίσω μέρος του βαν και κοιμόταν- έβαλε μπροστά και συνέχισε το ταξίδι.

Μετά από δύο ώρες διαδρομή, σε απόστασή περίπου 200 χλμ. από το βενζινάδικο, κατάλαβε πως η σύζυγος δεν ήταν εκεί. Πήρε την αστυνομία, η οποία και τελικά την εντόπισε. Το ζευγάρι επανενώθηκε μετά από πέντε ώρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024