Καμία ενόχληση από Ψωμιάδη κατέθεσαν Κύζας, Τσινιάρης
Με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, των πρώην διαιτητών Γιώργου Κύζα και Μιχάλη Τσινιάρη, ξεκίνησε τη την Πέμπτη η δίκη για τους «στημένους» αγώνες. Ο Κύζας κατέθεσε για τον αγώνα Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας, ενώ ο Τσινιάρης για το Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη. Ο πρώτος τόνισε ότι δεν ενοχλήθηκε ποτέ από τον Μάκη Ψωμιάδη, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι τα ματς «στήνονται σε 90 λεπτά»!
Με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, των πρώην διαιτητών Γιώργου Κύζα και Μιχάλη Τσινιάρη, ξεκίνησε τη την Πέμπτη η δίκη για τους «στημένους» αγώνες. Ο Κύζας κατέθεσε για τον αγώνα Καβάλα – Αγροτικός Αστέρας, ενώ ο Τσινιάρης για το Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη. Ο πρώτος τόνισε ότι δεν ενοχλήθηκε ποτέ από τον Μάκη Ψωμιάδη, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι τα ματς «στήνονται σε 90 λεπτά»!
Ο Γιώργος Κύζας κατέθεσε: «Δεν έχω ακούσει κάτι για τον Ψωμιάδη, ούτε προσπάθησε κάποιος από τους Μάκη, Σταύρο και Παπακώστα να με επηρεάσει. Ούτε έχω ακούσει κάτι από συνάδελφό μου. Ο Ψωμιάδης ερχόταν και μας ευχόταν μόνο καλή επιτυχία, όπως κάνουν όλοι».
Εν συνεχεία, ο Μάκης Ψωμιάδης τον ρώτησε: «Σας κατήγγειλε κάποιος κάτι γι αυτό το ματς ώστε να το γράψετε στο φύλλο αγώνα;» για να απαντήσει ο Κύζας: «Όχι δεν υπήρχε κάτι για να σημειώσουμε»
Η πρόεδρος πήρε το λόγο και τόνισε: «Καλά, έτσι κι αλλιώς πριν το ματς γίνονται όλα, όχι στη διάρκεια ώστε να γραφτούν στο φύλλο αγώνα», με τον Μάκη Ψωμιάδη να λέει: «Όχι κυρία πρόεδρε. Στα 90 λεπτά γίνονται όλα. Το ακούσατε και από άλλους μάρτυρες ότι στο ημίχρονο παρεμβαίνουν παράγοντες».
Στη συνέχεια ο Μιχάλης Τσινιάρης, πρώην διαιτητής της Super League, κλήθηκε να καταθέσει. «Δεν με ενόχλησε κανείς για το παιχνίδι εκείνο. Δεν με ενόχλησε ποτέ ο Ψωμιάδης» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ρωτήθηκε εκ νέου: «Γιατί ο Μπέος στη συνομιλία σας χαρακτηρίζει όργανο των άλλων;» για να απαντήσει με τη σειρά του: «Δεν ήμουν όργανο κανενός».
Η έδρα διέκοψε για μιάμιση ώρα και η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των Γιώργου Δαλούκα (διαιτητής) και Κώστα Βαξεβάνη (δημοσιογράφος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- Επίσημη η επιστροφή: Ο Μάικ Μπατίστ ξανά στον Παναθηναϊκό (pic)
- Γιαμάλ: «Αν η Γαλλία πρέπει να φοβάται κάποια ομάδα, αυτή είμαστε εμείς»
- Το Βέλγιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ρόδρι: Ο λόγος που διαιτητής και VAR δεν το έδωσαν… (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο με Αντεμπάγιο και Χίρο στο Λας Βέγκας
- Ο Σκαλόνι υποκλίθηκε ξανά στον Μέσι: «Όσο θέλει να παίζει, θα είναι ο καλύτερος»
- Επίσημο το «μπαμ»: Ο Μάικ Τζέιμς στην Αναντολού Εφές!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442