«Περίπατος» του Ολυμπιακού στα Ιλίσια με πρόκριση στους «4»
Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την έξοδο του στα Ιλίσια, απέναντι στον Ηλυσιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν άνετα 85-54 των γηπεδούχων και πήραν το τελευταίο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του θεσμού μετά τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο και τον Άρη.
Η αναμέτρηση άρχισε με 30λεπτη καθυστέρηση, καθώς χρειάστηκε να γίνει εκκένωση του κλειστού, μετά από σχετικό έγγραφο που απέστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την έξοδο του στα Ιλίσια, απέναντι στον Ηλυσιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν άνετα 85-54 των γηπεδούχων και πήραν το τελευταίο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του θεσμού μετά τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο και τον Άρη (τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση).
Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τους Σπανούλη, Μπέγκιτς και Λο ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και μετά από ένα καταιγιστικό πρώτο δεκάλεπτο εξασφάλισε μία διαφορά ασφαλείας και έφτασε άνετα στη νίκη.
Οι «ερυθρόλευκοι» με απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ, έφεση στη δημιουργία, εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και σωστή άμυνα έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στους +21 (33-12) και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε στο παρκέ όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και πλέον επικεντρώνεται στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 Ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ (14/10, 19:15).
* Η αναμέτρηση άρχισε με 30λεπτη καθυστέρηση, καθώς χρειάστηκε να γίνει εκκένωση του κλειστού, μετά από σχετικό έγγραφο που απέστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στην Ιταλία αποκαλύπτουν το «χρυσό» συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Πίτερς – Ποια είναι η διάρκεια και το ακριβές ποσό που δίνουν οι πρωταθλητές Ευρώπης…