Οριστικά στη Δημόσια Τηλεόραση το ντέρμπι των «αιωνίων»
Η ελληνική Δημόσια Τηλεόραση θα δείξει οριστικά το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας στην Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την πρώτη «αιώνια» μάχη της χρονιάς σε όλα τα αθλήματα, καθώς τη Δευτέρα (14/10) είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Α1.
Η ελληνική Δημόσια Τηλεόραση θα δείξει οριστικά το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας στην Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την πρώτη «αιώνια» μάχη της χρονιάς σε όλα τα αθλήματα, καθώς τη Δευτέρα (14/10) είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Α1.
Το ντέρμπι βρήκε τηλεοπτική «στέγη» και οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ζωντανά από την ΔΤ.
Το τζάμπολ του αγώνα που θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, είναι προγραμματισμένο για τις 19:15.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΣΑΠ: Τέσσερις σταθμοί εκτός λειτουργίας
- Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Έκοψαν το επίδομα στέγασης και σίτισης 450 ευρώ για τους αγροτικούς ιατρούς
- ΗΠΑ: Σχεδιάζουν να αναπτύξουν πυρηνικά όπλα σε περισσότερες χώρες της Ευρώπης
- Στο «μπλοκάκι» του Παναθηναϊκού ο Ταρνοβάνου για τον «άσο» (vids)
- Jensen Huang Dominates Computex with AI and New Chip Push
- Ουγγαρία: Σχεδιάζει νέο φόρο πλούτου που θα στοχεύει τους ολιγάρχες – «Ας το ονομάσουμε εκδίκηση της κοινωνίας»
