Ο Απόλλωνας θέλει Αναστασιάδη και εκείνος ζήτησε προθεσμία
Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλέκο Βοσνιάδη, στον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας». Ο έμπειρος τεχνικός, είχε μία πρώτη επαφή με τους διοικούντες και ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα δεχθεί την πρόκληση να αναλάβει την ιστορική ομάδα, στην -ομολογουμένως- κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλέκο Βοσνιάδη, στον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας».
Ο έμπειρος τεχνικός, είχε μία πρώτη επαφή με τους διοικούντες και ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα δεχθεί την πρόκληση να αναλάβει την ιστορική ομάδα, στην -ομολογουμένως- κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Οπως είναι γνωστό, ο Απόλλωνας που επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται λίγο πάνω από την «επικίνδυνη ζώνη» με απολογισμό στις πρώτες επτά αγωνιστικές, δύο νίκες και πέντε ήττες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας