Οι Ημέρες Καριέρας 2013 θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Οκτωβρίου, από τις 10:30 έως τις 18:30, στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.
Όσοι την επισκεφτούν θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν mini συνεντεύξεις σε εκπροσώπους ανθρώπινου δυναμικού εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επιπλέον, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, workshops αναζήτησης εργασίας ενώ εξειδικευμένα στελέχη θα πραγματοποιούν δωρεάν ατομικά Career Counseling sessions!
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30