Τραυματίστηκε ο Φελαϊνί, νέο συμβόλαιο σε Γιανουζάι
Σοκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον τραυματισμό του Μαρουάν Φελαϊνί. Ο 25χρονος Βέλγος χαφ τραυματίστηκε στον καρπό στη προπόνηση πριν το ματς με την Σάντερλαντ. Tο διάστημα της απουσίας του Φελαϊνί, εφόσον μπει σε χειρουργείο, θα είναι τρεις εβδομάδες τουλάχιστον. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γιανουζάι. Συγκεκριμένα από τις 1000 λίρες που εισπράττει τώρα εβδομαδιαίως, θα παίρνει 30.000 λίρες, δηλαδή η αύξηση θα είναι της τάξης του 2.900%.
Σοκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον τραυματισμό του Μαρουάν Φελαϊνί. Ο 25χρονος Βέλγος χαφ τραυματίστηκε στον καρπό στη προπόνηση πριν το ματς με την Σάντερλαντ, με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ να ετοιμάζονται να τον στείλουν σε ειδικό γιατρό, φοβούμενοι τα χειρότερα.
Ο προπονητής των «μπέμπηδων», Ντέιβιντ Μόγιες, μίλησε στην Mirror, για αυτό το περιστατικό: «Αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό του χεριού του. Θα δει κάποιον ειδικό γιατρό. Θα περιμένουμε να δούμε τι έχει ακριβώς».
Tο διάστημα απουσίας του Φελαϊνί, εφόσον μπει σε χειρουργείο, θα είναι τρεις εβδομάδες τουλάχιστον.
Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με την περίπτωση του Αντνάν Γιανουζάι που έγινε ήρωας για τους «κόκκινους διαβόλους» με τα δύο γκολ, (2-1), που πέτυχε εναντίον των «μαυρόγατων».
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 18χρονο. Συγκεκριμένα από τις 1000 λίρες που εισπράττει τώρα εβδομαδιαίως, θα παίρνει 30.000 λίρες, δηλαδή η αύξηση θα είναι της τάξης του 2.900%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μοντερέι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πινέδα από την ΑΕΚ!
- Σμαΐλοβιτς στο «in»: «Τιμή μου να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό – Διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα» (vid)
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Η Ισπανία σαρώνει την Αργεντινή με 51% υψηλότερη αξία στο Χρηματιστήριο του Ποδοσφαίρου
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Η Ευρώπη εξετάζει επέκτασή της καθώς οι Χούθι απειλούν να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
- Ο Νέλσον Μαντέλα ως καθρέφτης, όχι Μεσσίας – Ο Ζοράν Μαμντάνι για την ανθρώπινη παρακαταθήκη του Μαντίμπα



