Το Τιτάνια μας γλυκαίνει χωρίς να μας παχαίνει
Από τις 30 Σεπτεμβρίου, η La Brasserie, το απόλυτο σημείο συνάντησης του κέντρου της Αθήνας στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, εντάσσει στο μενού του μια σειρά γλυκών παρασκευών με στέβια.
Από τις 30 Σεπτεμβρίου, η La Brasserie, το απόλυτο σημείο συνάντησης του κέντρου της Αθήνας στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, εντάσσει στο μενού του μια σειρά γλυκών παρασκευών με στέβια.
Ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ δημιούργησε εντυπωσιακά επιδόρπια χρησιμοποιώντας τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*!
Γλυκές αλλά καθόλου «αμαρτωλές» παρασκευές, όπως Brownies με γκανάζ απολαυστικής σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες, Mousse γιαουρτιού με σοκολάτα και corn flakes και τούρτα με mousse σοκολάτας bitter και βάση από μπισκότα oreos θα σερβίρονται καθημερινά στη La Brasserie, συνοδεία αρωματικού καφέ, φρεσκοστυμμένων χυμών αλλά και ελαφριών σνακ.
Ήδη από πέρυσι, η Brasserie έχει λανσάρει την απόλυτη καινοτομία, προσφέροντας free coffee refills από ζεστό, απολαυστικό καφέ φίλτρου με κάθε παραγγελία επιδορπίου.
Φέτος, ο καφές και το επιδόρπιο συνδυάζονται χωρίς τύψεις!
*Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η θερμιδική αξία των ανωτέρω γλυκών κυμαίνεται από τις 176 έως τις 282 kcal/ανά μερίδα.
Ξένη δημοσίευση
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots



