Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εννιάχρονος μπήκε κρυφά σε αεροπλάνο και πέταξε στο Λας Βέγκας

Εννιάχρονος μπήκε κρυφά σε αεροπλάνο και πέταξε στο Λας Βέγκας

Ένα αγόρι 9 ετών πέρασε κρυφά τα μέτρα ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο της Μινεάπολης και πέταξε στο Λας Βέγκας χωρίς διαβατήριο, ανακοίνωσαν οι Αρχές. Τα μέλη του πληρώματος υποψιάστηκαν τον «λαθρεπιβάτη» εν μέσω πτήσης και επικοινώνησαν με την αστυνομία του Λας Βέγκας.

Ένα αγόρι 9 ετών πέρασε κρυφά τα μέτρα ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο της Μινεάπολης και πέταξε στο Λας Βέγκας χωρίς διαβατήριο, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

«Η ιστορία έχει καλό τέλος, καθώς τουλάχιστον το προσωπικό του αεροσκάφους πήρε τα κατάλληλα μέτρα και το παιδί επέστρεψε ασφαλές» δήλωσε ο Πατ Χόγκαν, εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Μινεάπολης.

Το αγόρι μπήκε στο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Delta την Πέμπτη. Τα μέλη του πληρώματος υποψιάστηκαν τον «λαθρεπιβάτη» εν μέσω πτήσης και επικοινώνησαν με την αστυνομία του Λας Βέγκας.

Η εκπρόσωπος της Delta, Λέσλι Σκοτ, δήλωσε ότι για το θέμα έχει ξεκινήσει έρευνα. Αρνήθηκε να πει γιατί το πλήρωμα ανησύχησε από την παρουσία του αγοριού.

Το αγόρι φαίνεται ότι βρισκόταν στο αεροδρόμιο και την Τετάρτη. Δεν είναι γνωστό γιατί ήθελε να μεταβεί στο Λας Βέγκας.

Ο 9χρονος που είναι από τη Μινεάπολη έφτασε στο αεροδρόμιο με τρένο, πήρε μία βαλίτσα από τον χώρο παραλαβής αποσκευών, πήγε σε ένα εστιατόριο του αεροδρομίου πριν από τον έλεγχο.

«Παρήγγειλε γεύμα, το έφαγε και ύστερα είπε στους σερβιτόρους ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Άφησε τη βαλίτσα εκεί, άφησε και το εστιατόριο και δεν επέστρεψε ποτέ» πρόσθεσε.

«Φυσικά, υπάρχει ανησυχία για το πώς το αγόρι κατάφερε να περάσει από τον έλεγχο και να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος» τόνισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024