Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αναζητούν οι αστυνομικοί ίχνη για την μικρή Μάντλιν

Σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αναζητούν οι αστυνομικοί ίχνη για την μικρή Μάντλιν

Νέα στοιχεία από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μέσω κινητών εξετάζει η βρετανική αστυνομία για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 6 χρόνια σε θέρετρο της Πορτογαλίας. Οι γονείς της μικρής θα απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε μέσω της εκπομπής του BBC Crimewatch.

Νέα στοιχεία από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μέσω κινητών εξετάζει η βρετανική αστυνομία για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 6 χρόνια σε θέρετρο της Πορτογαλίας.

Οι γονείς της μικρής θα απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε μέσω της εκπομπής του BBC Crimewatch. Θα εμφανιστούν εκεί μαζί με τον επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας.

Πριν από δύο μήνες ξεκίνησε μία νέα έρευνα στη Βρετανία, η οποία επικεντρώνεται στην ανάλυση των αρχείων χιλιάδων τηλεφωνικών κλήσεων που έγιναν από το θέρετρο την εποχή εκείνη.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε ότι υπέβαλε 31 αιτήματα σε διάφορες χώρες, κυρίως της Ευρώπης, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με τα τηλεφωνήματα που έγιναν εκείνη την περίοδο. Συνολικά 41 πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας.

Όπως αναφέρει ο Guardian, τα 15 από τα πρόσωπα αυτά είναι βρετανοί, ωστόσο, δεν ανακοινώνεται πόσοι και ποιοι είναι ύποπτοι,

Η αστυνομία άνοιξε και πάλι την υπόθεση το 2011. Οι γονείς της μικρής είχαν απευθυνθεί ακόμα και στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον αναφέροντας ότι δεν γίνονταν αρκετά για την ανεύρεση της κόρης τους.

Με την υπόθεση ασχολούναι και έξι αξιωματικοί της πορτογαλικής αστυνομίας. Πάντως, όπως επισημαίνει η συγκεκριμένη εφημερίδα, το αίτημα να μεταβούν οι βρετανοί αστυνομικοί στη χώρα της Ιβηρικής για να εργαστούν από κοινού με τους συναδέλφους τους δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Η πορτογαλική πλευρά έχει κλείσει τον φάκελο της εξαφάνισης και δεν εμφανίζεται πρόθυμη να τον ανοίξει εκ νέου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024