Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίνεται η κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για την Χρυσή Αυγή

Μαίνεται η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την Χρυσή Αυγή

Για χάλκευση των δηλώσεων Τσίπρα κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης» όσων είπε ο πρόεδρος του κόμματος για την απόφαση της δικαιοσύνης να μην προφυλακιστούν στελέχη της ΧΑ. «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου ή μήπως βλέπει τη Δικαιοσύνη a la carte;» ανταπάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Τώρα γνωρίζουμε πως το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού ονομάζεται Κεδίκογλου» η ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για χάλκευση των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα στο Euronews κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης» όσων είπε ο πρόεδρος του κόμματος για την απόφαση της δικαιοσύνης να μην προφυλακιστούν στελέχη της Χρυσής Αυγής.

«Μέχρι χθες είχαμε την εντύπωση ότι η μονταζιέρα της ΝΔ δούλευε μόνο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αργά χθες το βράδυ ο κ. Κεδίκογλου φρόντισε να την αναβαθμίσει, περιλαμβάνοντας και τον πρόεδρό του, χαλκεύοντας απόσπασμα συνέντευξης στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euronews» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει ότι σε μια πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης, πρόσθεσε στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόφαση της δικαιοσύνης, που αφορούσε την απελευθέρωση των τριών της ΧΑ, δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα, τη φράση «απόφαση για τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα» καταλήγοντας έτσι στο αβίαστο και λαθραίο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνήγορος της ΧΑ.

«Άραγε μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο κατήφορος του κυβερνητικού εκπροσώπου; Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ευτελισμός της πολιτικής αντιπαράθεσης;» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:«Θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ να μας πείσουν ότι η χθεσινή, επικριτική για τη Δικαιοσύνη, δήλωση του κ. Τσίπρα αφορούσε τις προχθεσινές εξελίξεις και η προχθεσινή του, υποστηρικτική για τη Δικαιοσύνη δήλωση, ήταν για τις χθεσινές εξελίξεις;

» Ομολογούν, δηλαδή, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου ή μήπως βλέπει τη Δικαιοσύνη a la carte;».

Aνταπαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε τη λακωνική ανακοίνωση: «Τώρα γνωρίζουμε πως το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού ονομάζεται Κεδίκογλου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024