Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταθέτουν οι 23 ύποπτοι για τα γεγονότα στην Ιερισσό

Καταθέτουν οι 23 ύποπτοι για τα γεγονότα στην Ιερισσό

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα, Παρασκευή, οι 23 από τους 27 υπόπτους για τα περιστατικά των τελευταίων μηνών στη Χαλκιδική σε σχέση με τα μεταλλεία χρυσού. Τέσσερις εκ των υπόπτων κατέθεσαν την Πέμπτη με υπομνήματα στα οποία αρνούνται κάθε εμπλοκή σε αξιόποινες πράξεις.

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα, Παρασκευή, οι 23 από τους 27 υπόπτους για ταπεριστατικά των τελευταίων μηνών στη Χαλκιδική σε σχέση με τα μεταλλεία χρυσού.

Τέσσερις εκ των υπόπτων κατέθεσαν την Πέμπτη με υπομνήματα στα οποία αρνούνται κάθε εμπλοκή σε αξιόποινες πράξεις. Την ίδια πρακτική αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι 23.

Όπως έγινε γνωστό, η ογκωδέστατη δικογραφία (πάνω από 2.500 σελίδες) περιλαμβάνει και συνομιλίες των εμπλεκόμενων προσώπων που καταγράφηκαν ύστερα από άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου.

Οι βαρύτατες πράξεις που διερευνώνται -μεταξύ αυτών της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης- φέρονται να τελέστηκαν από τις αρχές του περασμένου Μαΐου έως το τέλος Αυγούστου, στην περιοχή «Λάκκος Καρατζά» στη Μεγάλη Παναγία και στην ευρύτερη περιοχή της Ιερισσού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024