Το IQbility -μια πρωτοβουλία του ομίλου Quest για την ανακάλυψη και την προώθηση καινοτόμων νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα- ανακοίνωσε ότι η offerial είναι η πρώτη startup εταιρεία που εντάσσεται στο πρόγραμμα incubation, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά τη λειτουργία της.

H offerial είναι μία νεοφυής εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την «ουσιαστική διασύνδεση» ξενοδοχείων και υποψήφιων πελατών. Όπως εξηγεί η IQbility, αξιοποιώντας το προφίλ των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, η offerial μπορεί να προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες φιλοξενίας, σχεδιασμένες με βάση το προφίλ του συγκεκριμένου επισκέπτη και κίνητρα που ισχύουν αποκλειστικά για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας.

Η προστιθέμενη αξία της offerial έγκειται στη βελτίωση της εμπειρίας των ταξιδιωτών, καθώς και στην αύξηση των κρατήσεων και του περιθωρίου κέρδους της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Ιδρυτές της offerial είναι ο Άκης Λαοπόδης (CEO), η Αγγελική Παπαγιαννοπούλου (Chief Data Scientist), και ο Κωσταντίνος Παπαδημητρίου (CTO) και επενδυτές είναι το Piraeus Jeremy Tech Catalyst Fund και το IQbility, φορείς που επένδυσαν 60.000 ευρώ μετρητά και 30.000 ευρώ σε υπηρεσίες και υποδομές του incubator. 

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr