Με γκολ του Σταθόπουλου στο 89' η Εθνική Παίδων διπλασίασε τις νίκες της στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, επικρατώντας της Ανδόρας με 1-0 στην πόλη Όμπιλιτς της Σερβίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μαζί με τη διοργανώτρια Σερβία, που νίκησε την Εσθονία με 4-1.
Η Εθνική Παίδων διπλασίασε τις νίκες της στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, επικρατώντας της Ανδόρας με 1-0 στην πόλη Όμπιλιτς της Σερβίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μαζί με τη διοργανώτρια Σερβία, που νίκησε την Εσθονία με 4-1.
Οι δύο ομάδες έφτασαν στους έξι βαθμούς ενώ οι σημερινοί αντίπαλοί τους παραμένουν χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του ομίλου.
Ελλάδα και Σερβία θα παίξουν μεταξύ τους για την πρώτη θέση του ομίλου το απόγευμα της Κυριακής (16:30). Στον αγώνα με την Ανδόρα το γκολ της (αγχωτικής) νίκης σημείωσε ο Σταθόπουλος από ασίστ του Αγγελόπουλου, ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.