Ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε η σύντροφος του Γιάννη Λαγού. Σε άλλους τρεις κατηγορούμενους για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν και εκείνοι ελεύθεροι.
Ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε η σύντροφος του Γ.Λαγού.
Σε άλλους τρεις κατηγορούμενους για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν και εκείνοι ελεύθεροι.
Ο Γ.Λαγός, που κρίθηκε προφυλακιστέος, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού το αργότερο αύριο, Πέμπτη.
Νωρίτερα, προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της, η ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια του Πειραιά και κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Η ανθυπαστυνόμος φέρεται να είχε σχέσεις με την οργάνωση, ενώ στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.