Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Μαζεύει» τον Φαήλο Κρανιδιώτη το Μαξίμου

Αποστάσεις τηρεί η επίσημη ΝΔ από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, μετά την πολιτική θύελλα που προκάλεσαν τα όσα προκλητικά είπε σε ανάρτησή του στο Διαδίκτυο και κυρίως για το: «εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις 'σφαίρες' μου για τον αληθινό αντίπαλο».

Αποστάσεις τηρεί η επίσημη ΝΔ από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, μετά την πολιτική θύελλα που προκάλεσαν τα όσα προκλητικά είπε σε ανάρτησή του στο Διαδίκτυο και κυρίως για το: «εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις ‘σφαίρες’ μου για τον αληθινό αντίπαλο».

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο κ. Κρανιδιώτης εμφανίστηκε στα γραφεία της ΝΔ και είχε κατʼ ιδίαν συνάντηση με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρ. Παπαμιμίκο, ο οποίος τον κάλεσε για διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαμιμίκος επισήμανε στον κ. Κρανιδιώτη, ο οποίος είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ότι τα όσα ανέφερε αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζουν την επίσημη ΝΔ, ενώ του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός, για να μην εκτίθεται η παράταξη.

Από την πλευρά του, ο κ. Κρανιδιώτης υπογράμμισε στον κ. Παπαμιμίκο ότι κάποιες από τις φράσεις του σκοπίμως παρερμηνεύθηκαν και διευκρίνισε πως ήταν μεταφορικά τα όσα είπε για τις «σφαίρες», ήταν εντός εισαγωγικών και αναφερόταν στα πολιτικά επιχειρήματα.

Σχετικά με την Χρυσή Αυγή, υποστήριξε πως τα όσα είπε δεν αφορούν την ηγεσία του, αλλά τους ψηφοφόρους, τους οποίους πρέπει να προσεγγίσει η ΝΔ.

Επίσης, ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε ότι λόγω του είδους του μέσου που τοποθετήθηκε, δηλαδή το facebook, «είπε και μια κουβέντα παραπάνω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024