Το πρώτο εκατομμύριο για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς», του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, πιστοποιήθηκε στην σύσκεψη της «Δικέφαλος 1924» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Aegean. Το ποσό κατατέθηκε από τον Γιώργο Μελισσανίδη, γιο του ιδιοκτήτη της Ένωσης, Δημήτρη, ενώ αποφασίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση για την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ.

Το πρώτο εκατομμύριο για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς», του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, πιστοποιήθηκε στην σύσκεψη της «Δικέφαλος 1924» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Aegean.

Το ποσό κατατέθηκε από τον Γιώργο Μελισσανίδη, γιο του ιδιοκτήτη της Ένωσης, Δημήτρη, ενώ αποφασίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση για την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ.

Μόλις μαζευτούν τα χρήματα από τους ανθρώπους που θα χρηματοδοτήσουν το έργο, μεταξύ αυτών οι Πόλυς Χατζηιωάννου και Πέτρος Παππάς, θα τυπωθούν οι μετοχές, οι οποίες θα μοιραστούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, όπως είχε δεσμευθεί ο «Τίγρης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr