Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί, πρώην φρουροί βουλευτών της ΧΑ
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί, δύο αρχιφύλακες κι ένας αστυφύλακας, με αποφάσεις του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και συναφών αντικειμένων, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων. Οι δύο αστυνομικοί στην Αττική ήταν στη φρουρά του Ν.Μιχαλολιάκου και ο τρίτος από τον Βόλο στη φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π.Ηλιόπουλου.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί, δύο αρχιφύλακες κι ένας αστυφύλακας, με αποφάσεις του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και συναφών αντικειμένων, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων.
Οι τρεις αστυνομικοί είχαν διατεθεί ως φρουροί σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής: Οι δύο στην Αττική ήταν στη φρουρά του Ν.Μιχαλολιάκου και ο τρίτος από τον Βόλο στη φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π.Ηλιόπουλου.
Μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν:
- στο σπίτι 29χρονου αστυφύλακα, που υπηρετεί στην Αττική, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική σιδερογροθιά,
- στο σπίτι 41χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί στο Βόλο, αεροβόλο όπλο και 160 μεταλλικά σφαιρίδια και
- στο σπίτι 40χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί στην Αττική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 121 φυσίγγια διαμετρήματος 45 mm, 15 φυσίγγια διαμετρήματος 32 mm, οκτώ φυσίγγια διαμετρήματος 38 mm, σπρέι πιπεριού, τέσσερις κροτίδες και ξύλινη αστυνομική ράβδος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων
- Από την Ολυμπιάδα, στα καρτέλ: Ο snowboarder ναρκοβαρώνος Ράιαν Γουέντινγκ στους 10 πιο επικίνδυνους του FBI
- Η Ρωσία τερματίζει τις στρατιωτικές συμφωνίες με Πορτογαλία, Γαλλία και Καναδά
- Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κρήτη – Νεκροί μέσα σε λέμβο οι 18 μετανάστες



