Με τέρματα των Ζιλέ (66`) και Πράετ (85`), η Άντερλεχτ επικράτησε 2-0 της Λιρς σε αγώνα για την 9η ημέρα του βελγικού πρωταθλήματος. Η Άντερλεχτ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παρατάχθηκε με τους Προτό, Ζιλέ, Μπεμπά, Κουγιατέ, Ενσακαλά, Κλιεστάν, Τιέλεμανς, Ατσεαμπόνγκ (87` Μιλοβόγεβιτς), Μπρούνο, Πράετ, Σουάρες (78` Σιριάκ).
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις