Ισοπαλία με πολλά γκολ στη Βρέμη, «διπλό» η Στουτγάρδη
Στην πρώτη σημερινή αναμέτρηση της Bundesliga, Βέρντερ και Νυρεμβέργη αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στη Βρέμη, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Νταμπανλί (8΄αυτ.) και Ελιά (34΄), για να ισοφαρίσει η Νυρεμβεργη με τους Κιγιοτάκε (44΄) και Ντρμιτς (53΄). Ο Ελιά με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Βέρντερ (66΄), αλλά ο Χλούσεκ στο 70΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Στην πρώτη σημερινή αναμέτρηση της Bundesliga, Βέρντερ και Νυρεμβέργη αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στη Βρέμη, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Νταμπανλί (8΄αυτ.) και Ελιά (34΄), για να ισοφαρίσει η Νυρεμβεργη με τους Κιγιοτάκε (44΄) και Ντρμιτς (53΄).
Ο Ελιά με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Βέρντερ (66΄), αλλά ο Χλούσεκ στο 70΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Στο άλλο σημερινό ματς η Στουτγκάρδη έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην νεοφώτιστη Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4-0.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.