Νοκ άουτ για 20 ημέρες ο Λο που χάνει και το ντέρμπι με ΠΑΟ
Με μια σημαντική απώλεια επέστρεψε ο Ολυμπιακός από την Τουρκία, αφού ο Έισι Λο, υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, κάτι που φανέρωσε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.
Με μια σημαντική απώλεια επέστρεψε ο Ολυμπιακός από την Τουρκία, αφού ο Έισι Λο, υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, κάτι που φανέρωσε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.
Ο 28χρονος γκαρντ δέχτηκε ένα χτύπημα στον τελικό του «Rixos Cup» απέναντι στην Μπεσίκτας, και αποχώρησε από το παρκέ κουτσαίνοντας.
Έτσι θα χάσει τα παιχνίδια με την Πινέιρος στην Βραζιλία, για τον Διηπειρωτικό Κύπελλο, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με την Μάλαγα (18/10).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442