Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 10 κορυφαία beach bars του κόσμου!

Τα 10 κορυφαία beach bars του κόσμου!

Ένα δροσερό cocktail στο beach bar είναι για τους περισσότερους ένα αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών. Σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα 10 καλύτερα beach bars του κόσμου, και ανάμεσα φυσικά σε αυτά και ένα ελληνικό! Ανακαλύψτε πού βρίσκεται! Ανάμεσα, λοιπόν, στις άλλες ενδιαφέρουσες λίστες που ανακοινώνει κατά καιρούς το CNN ανακαλύψαμε μια λίστα που μας […]

Ένα δροσερό cocktail στο beach bar είναι για τους περισσότερους ένα αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών. Σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα 10 καλύτερα beach bars του κόσμου, και ανάμεσα φυσικά σε αυτά και ένα ελληνικό! Ανακαλύψτε πού βρίσκεται! Ανάμεσα, λοιπόν, στις άλλες ενδιαφέρουσες λίστες που ανακοινώνει κατά καιρούς το CNN ανακαλύψαμε μια λίστα που μας τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον: αυτήν στην οποία περιέχονται τα 10 καλύτερα beach bars του κόσμου. Και το ερώτημα που γεννάται μετά είναι τελικά τι κάνει ένα beach bar ξεχωριστό. Είναι η μουσική; Ο κόσμος που συγκεντρώνει; Το menu; Η θέα; Σίγουρα είναι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, αλλά πάνω από όλα είναι η επιθυμία που σου αφήνει να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά! Γνωρίστε τα…

10. Doyles on the Beach, Watsons Bay, Αυστραλία
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το παλαιότερο beach bar στον κόσμο; Την απάντηση στο ερώτημα την έχουν οι Αυστραλοί, αφού οι ιδιοκτήτες του Doyles on the Beach έχουν να υπερηφανεύονται πως το beach bar τους είναι το παλαιότερο στον κόσμο. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 1885 και βρίσκεται σε μια στενή λωρίδα άμμου, στην οποία οι επισκέπτες φθάνουν με καραβάκι. Στα high lights του μενού βρίσκονται τα fish and chips, τα οποία και συνοδεύονται από την εκπληκτική θέα στο λιμάνι του Σύδνεϋ.

9. Fish and Rhum Shack, Μαυρίκιος
Αν βρεθείτε στο Μαυρίκιο, τότε το Fish and Rhum Shack είναι ένα από τα μέρη που πρέπει αναμφίβολα να επισκεφθείτε. Με έντονη ρετρό διάθεση, διαφοροποιείται από την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει το υπόλοιπο νησί, κι αυτό αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Απολαύστε μοναδικές θαλασσινές δημιουργίες, που παρασκευάζονται ανάλογα με την ψαριά της προηγούμενης βραδιάς, ρούμι που παρασκευάζουν οι ίδιοι και μπίρα που παράγεται στη ζυθοποιία του γειτονικού χωριού. Φυσικά, όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία του ήχου του κύματος του Ινδικού Ωκεανού, που σκάει πάνω στον κοραλλιογενή ύφαλο, και των ρυθμών του τοπικού χορού Sega, όταν ο ήλιος δύει.

8. Beach Tree Bar, Four Seasons Resort, Χαβάη
Οι υπεύθυνοι του Four Seasons Resort στη Χαβάη δε θα μπορούσαν να βρουν όνομα που να ταιριάζει καλύτερα στο beach bar του ξενοδοχείου. Έτσι, λοιπόν, φθάνοντας στο Beach Tree Bar θα αντικρίσετε μια εντυπωσιακή αμμώδη παραλία με πανύψηλα δέντρα, εξωτικούς ήχους και θέα στο κύμα του Ειρηνικού Ωκεανού. Οι γαστρονομικές δημιουργίες του beach bar είναι ανάλογες του ονόματος Four Seasons, ενώ εντυπωσιακή είναι η λίστα με τα κρασιά που προσφέρεται. Φυσικά, από τις επιλογές σας δεν πρέπει να λείπει το τεράστιο ποτήρι της παγωμένης margaritas, που μπορείτε να μοιραστείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο!

7. Uxua Praia, Μπάχια, Βραζιλία
Αν δεν έχετε δοκιμάσει ένα ποτήρι caipirinha σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Βραζιλίας, τότε δυστυχώς δεν έχετε δοκιμάσει τίποτα, λένε οι υπεύθυνοι του Uxua Praia. Το beach bar Uxua Praia βρίσκεται στην ολόλευκη παραλία της Bahia Barra do Rio Trancoso, με απολαυστικούς καναπέδες, πέργκολες από εξωτικά δέντρα, εντυπωσιακές παραλίες και έντονους μουσικούς ρυθμούς. Πάρτε μέρος σε έναν αγώνα beach volley ή σε ένα μάθημα capoeira και έπειτα απολαύστε μια θαλασσινή δημιουργία από το μενού του Uxua Praia και πάντα με τη συνοδεία caipirinha.

6. Rock Bar, Ayana Resort, Μπαλί, Ινδονησία
Αν επιλέξετε να περάσετε ένα ρομαντικό απόγευμα στο πολυβραβευμένο Rock Bar του Ayana Resort στο Μπαλί, τότε θα μπορείτε να υπερηφανεύεστε στους φίλους σας πως έχετε δει ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου, καθώς ο ήλιος δύει στα νερά του ωκεανού. Επιλέξτε ένα από τα τραπέζια που βρίσκονται σε ύψος 15 μέτρων από τα κύματα και το μενού του Rock Bar θα σας εντυπωσιάσει. Alfresco θαλασσινές δημιουργίες που ταιριάζουν απόλυτα με ένα ποτήρι martini και ζωντανή μουσική δημιουργούν ένα μοναδικό τροπικό συνδυασμό.

5. Babis Bar, Κάλυμνος
Είναι δυνατόν από τη λίστα με τα καλύτερα beach bars του κόσμου να απουσιάζει κάποια ελληνική παραλία; Όχι φυσικά! Και η ελληνική συμμετοχή δεν είναι άλλη από το Babis Bar στην παραλία Μυρτιές της Καλύμνου. Έτοιμο να σας υποδεχτεί από το πρωί με παραδοσιακό πρωινό και φυσικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ούζο και μεζέδες, που ετοιμάζονται εκείνη την ώρα στην κουζίνα. Φυσικά, μπορείτε να χαλαρώσετε με θέα στο Αιγαίο ή απλώς να απολαύσετε μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα ή να πραγματοποιήσετε μια εξόρμηση στην κοντινή Τέλενδο!

4. Ponta dos Ganchos, Βραζιλία
Από τις κορυφαίες θέσεις της λίστας δε θα μπορούσε να απουσιάζει το beach bar του πολυτελούς resort της Βραζιλίας, του Ponta dos Ganchos. Το beach bar του resort είναι χτισμένο στην ιδιωτική χερσόνησο, και τα cocktails που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο είναι μοναδικά. Χωρίς καμία επιφύλαξη σάς προτείνουμε το The Hook, που δημιουργείται από cachaca με χυμό φρούτων και φυσαλίδες! Και πού ξέρετε, ίσως στο διπλανό τραπέζι απολαμβάνει το The Hook και η Beyoncé.

3. Shipwreck Hut, Cook Islands
Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, τροπικά φρούτα, αιώρες, barbecues και μουσική gospel δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό, που καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη λίστα με τα καλύτερα beach bars του κόσμου. Το Shipwreck Hut στα Cook Islands, άλλωστε, είναι το απόλυτο beach bar, στο οποίο ονειρευόμαστε να περάσουμε αραχτοί όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Αν βρεθείτε εκεί κάποια στιγμή, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το «μαγικό» cocktail με τη μυστική συνταγή που σερβίρεται σε βαζάκια μαρμελάδας.

2. Baba Nest, Πουκέτ, Ταϋλάνδη
Μπορεί να μην ανήκει ακριβώς στην κατηγορία των beach bars, αφού βρίσκεται στην κορυφή ενός ξενοδοχείου, ωστόσο η αίσθηση και η θέα που αποκομίζεις από τη θάλασσα του Ανταμάν το οδηγούν με μεγάλη άνεση στη δεύτερη θέση της λίστας μας. Το Baba Nest βρίσκεται πάνω σε μια ξύλινη πλατφόρμα γεμάτη πουφ, άνετους καναπέδες και χαμηλά τραπεζάκια, στη μέση μιας εντυπωσιακής πισίνας. Απολαύστε την εντυπωσιακή θέα με τη συνοδεία ενός δροσερού cocktail sri-jito υπό τους ήχους παραδοσιακής ασιατικής μουσικής.

1. Dune Preserve Beach Bar, Anguilla, Καραϊβική
Και να που φθάσαμε στην πρώτη θέση της λίστας με τα καλύτερα beach bars του κόσμου. Κλείστε λοιπόν τα μάτια και ονειρευτείτε πού θα θέλατε να απολαμβάνετε αυτήν τη στιγμή το cocktail σας… Μάλλον σε ένα old fashioned beach bar, πάνω σε μια ολόλευκη παραλία που βρέχεται από τα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής, με ήχους της reggae να γεμίζουν την εικόνα και ίσως κάποιες αντίκες από παλιά αγωνιστικά σκάφη που δημιουργούν μια retro εικόνα. Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, θα τα βρείτε στο Dune Preserve Beach Bar, στην Anguilla της Καραϊβικής. Το beach bar ανήκει στον Bankie Banx, έναν παλιό τραγουδιστή της reggae, οπότε όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν. Συχνά θα συναντήσετε τον Bankie να συζητάει με χρηματιστές της Wall Street, πρώην προέδρους, ενώ αν τον ρωτήσετε μπορεί να σας εξηγήσει τα μυστικά της reggae, αλλά και να σας μάθει πώς θα φτιάξετε τη δική σας βάρκα, που θα είναι βέβαια αχρείαστη, αφού δε θα θέλετε να φύγετε από εκεί!

* Επισκεφθείτε το http://travelplan.gr/el/Exotic και επιλέξτε τον εξωτικό προορισμό των ονείρων σας με τη βοήθεια των προτάσεων του CEO, κ. Γεωργίου Δασκαλάκη, και της ομάδας τουtravelplan.gr/ Και ποιος ξέρει, ίσως να απολαύσετε το cocktail σας σε κάποιο από τα beach bars της λίστας μας!

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024