Αισθητή πτώση της Χρυσής Αυγής καταγράφει νέα δημοσκόπηση
Σημαντική πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, της τάξεως του 4,1%, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καταγράφει μία νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας Alco, για την εφημερίδα Παραπολιτικά
Σημαντική πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, της τάξεως του 4,1%, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καταγράφει μία νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας Alco, για την εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%, η Χρυσή Αυγή 6,7% (από 10,8% στην προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας, τον περασμένο Ιούνιο), το ΠΑΣΟΚ 5,9%, οι ΑΝΕΛ 5,4%, το ΚΚΕ 4,7% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%.
Ποσοστό 68% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή έχει σχέση με τη δολοφονία στο Κερατσίνι». Το αντίθετο πιστεύει το 10% των ερωτηθέντων, ενώ «Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ» απαντά το 22%.
Ανάλογη είναι η εικόνα στο ερώτημα εάν πρέπει να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Η μεγάλη πλειοψηφία του 60% απαντά «ναι», «όχι» απαντά το 19% και 21% επιλέγει το «Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σιάτλ: Οι αρχές αναζητούν και δεύτερο ύποπτο για τη φονική επίθεση στο φεστιβάλ φαγητού – Τρεις οι νεκροί
- Σύρος: Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές της 52χρονης διασώστριας – Η μεταμφίεση και η στιγμή της επίθεσης
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ναϊμέγκεν στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Τρεις συλλήψεις για την έκρηξη στο εργοστάσιο στα Εξαμίλια
- «Ως Δούρειος Ίππος» – Ο ξάδελφος του Τζορτζ Μάικλ, Άνδρος Γεωργίου, για την οργή και τον πόνο του
- Βουλή: Σε πολιτική απομόνωση η κυβέρνηση στη Συνταγματική Αναθεώρηση – «Παρών» η Μπακογιάννη στην θητεία του ΠτΔ


