Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ονειρικές παραλίες σε εξωτικούς κόλπους!

Ονειρικές παραλίες σε εξωτικούς κόλπους!

Τι κι αν το καλοκαίρι έχει τελειώσει ημερολογιακά; Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε εξωτικούς κόλπους με ήρεμα καταγάλανα νερά, λευκή άμμο και εντυπωσιακούς βυθούς. Εκεί, άλλωστε, το καλοκαίρι συνεχίζεται! Αυτά είναι και τα συστατικά των ονειρεμένων παραλιών που σας παρουσιάζουμε, από τη μια άκρη της γης έως την άλλη. Ακτές εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, που αποτελούν τα […]

Τι κι αν το καλοκαίρι έχει τελειώσει ημερολογιακά; Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε εξωτικούς κόλπους με ήρεμα καταγάλανα νερά, λευκή άμμο και εντυπωσιακούς βυθούς. Εκεί, άλλωστε, το καλοκαίρι συνεχίζεται! Αυτά είναι και τα συστατικά των ονειρεμένων παραλιών που σας παρουσιάζουμε, από τη μια άκρη της γης έως την άλλη. Ακτές εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, που αποτελούν τα δυνατά τουριστικά χαρτιά των χωρών στις οποίες ανήκουν και μαγεύουν κάθε επισκέπτη! Αρκεί μια φωτογραφία.

Hanauma Bay, Χαβάη, ΗΠΑ
Όταν η θάλασσα εισχωρεί μέσα σε έναν ηφαιστειακό κώνο, τότε τα λόγια είναι περιττά! Η απόκοσμη αυτή παραλία, κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής του νησιού Οάχου (ανατολικά της Χονολουλού) της Χαβάης, αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, καθώς δέχεται κάθε χρόνο πάνω από τρία εκατομμύρια επισκέπτες! Το τοπίο συμπληρώνουν κοραλλιογενείς ύφαλοι που εξέχουν από τη θάλασσα, αλλά και ψηλοί φοίνικες που φτάνουν μέχρι την ακτή.

Maya Bay, Ταϊλάνδη
Μια εντυπωσιακή παραλία με εξαιρετικά καθαρά νερά, που αποτελεί μια από τις πολλές τουριστικές ατραξιόν της περιοχής, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πρωταγωνίστησε στην ταινία “The Beach” με τον Leonardo Di Caprio. Στη Maya Bay θα βρείτε παραλίες με λευκή άμμο, κοραλλιογενείς υφάλους και πελώριους βράχους. Κάποιες από αυτές «εξαφανίζονται» λόγω της παλίρροιας και των κυμάτων μεταξύ Νοέμβρη και Απρίλη, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση στον κόλπο επικίνδυνη. Η καλύτερη περίοδος για να την επισκεφθεί κανείς! Αν ανήκετε στους λάτρεις της περιπέτειας ή σε όσους αγαπούν την υποβρύχια εξερεύνηση, ηMaya Bay εκπληρώνει κάθε φαντασία.

Ha Long Bay, Βιετνάμ
Συγκαταλέγεται στον Κατάλογο των Μνημείων και Χώρων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και βρίσκεται στην επαρχία Quang Ninh του Βιετνάμ. Πρόκειται για ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπίο. Ο κόλπος διαθέτει χιλιάδες βραχώδη νησιά σε διάφορα μεγέθη και σχήματα (πάνω από 3.000!) και είναι γνωστός για τις γεωλογικές και γεωμορφολογικές εναλλαγές του. Σε πολλά από τα νησιά σχηματίζονται τεράστιες σπηλιές. H παραλίαHa Long Bay αποτελεί ένα από τα κρυφά διαμάντια της περιοχής, με την πυκνή βλάστηση να φτάνει μέχρι τη θάλασσα και τη χρυσή άμμο να εκτείνεται σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων.

Hanalei Bay, Χαβάη, ΗΠΑ
Μια από τις πλέον εντυπωσιακές παραλίες στη βόρεια ακτή του νησιού Kauai στη Χαβάη. Περιβάλλεται από βουνά και έχει έκταση περίπου τριών χιλιομέτρων. Δεσπόζει στο κέντρο ενός σχεδόν τέλειου ημικυκλίου του ομώνυμου κόλπου και διακρίνεται για τη λευκή άμμο και τα πρασινογάλαζα νερά. Σε ορισμένα σημεία της παραλίας, μάλιστα, καταρράκτες καταλήγουν στη θάλασσα, συνθέτοντας μια μοναδική εικόνα και καθιστώντας τη Hanalei Bay μια από τις πλέον πολυφωτογραφισμένες ακτές της Χαβάης και του κόσμου.

* Για να απολαύσετε το όνειρο ταξιδεύοντας μέσα από τις επιλογές και τις προτάσεις του CEO, κ. Δασκαλάκη Γεωργίου, και της ομάδας του travelplan.gr επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση: travelplan.gr/el/Exotic

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024