Εκπέμπει η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία
Το πρωί της Πέμπτης άρχισε να εκπέμπει η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία. Στη συχνότητα 95,6 με την ονομασία «Πρώτο Πρόγραμμα» μεταδίδονται ενημερωτικές εκπομπές.
Το πρωί της Πέμπτης άρχισε να εκπέμπει η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία. Στη συχνότητα 95,6 με την ονομασία «Πρώτο Πρόγραμμα» μεταδίδονται ενημερωτικές εκπομπές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συχνότητα της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοφωνίας θα μεταδίδονται και αθλητικές εκπομπές, ώστε να καλύπτονται και οι υποχρεώσεις των μεταδόσεων.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή, πρόκειται να εξεταστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ για το «μαύρο» στην ΕΡΤ.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ εξακολουθούν να παράγουν και να εκπέμπουν μέσω Διαδικτύου (ertopen.com) ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Εκτός από το τηλεοπτικό πρόγραμμά τους, από χθες, Τετάρτη, εκπέμπεται και το ραδιοφωνικό «Τρίτο Πρόγραμμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φρένο στη δημοσιοποίηση όλων των αρχείων Έπσταϊν βάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
- Χανιά: Ασυνείδητος οδηγός βυτιοφόρου «έπαιζε τα φώτα» και έκανε παράνομη προσπέραση
- Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για το κλειστό της Νέας Αρτάκης
- The Expla-In Project | Φταίει το ΑΙ για τις μαζικές απολύσεις στις πολυεθνικές;
- Άρης: Σύμβουλος διοίκησης ο Αβραάμ Γκραντ (pic)
- H «κόλαση» του Σουδάν: Έκθεση καταγγέλλει μαζικές φρικαλεότητες, εθνοκάθαρση και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


