Στην αντεπίθεση η ΧΑ, καταθέτει μηνύσεις σε βάρος ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ
Μηνύσεις εναντίον της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, απαντώντας στις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το εάν συνιστά η ΧΑ εγκληματική οργάνωση.
Μηνύσεις εναντίον της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, απαντώντας στις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το εάν συνιστά η ΧΑ εγκληματική οργάνωση.
Σε δήλωση του ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε: «Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.
» Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες».
Σενάρια αποσταθεροποίησης
Τις τελευταίες ώρες διακινούνται σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η Χρυσή Αυγή στοχεύει σε γενικότερη αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος μέσω της παραίτησης των βουλευτών της στις περιφέρειες, όπου εκλέγονται.
Εάν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να γίνουν επαναληπτικές εκλογές στις συγκεκριμένες περιφέρειες.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής