Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά της Banca Transylvania από την Κύπρου

Εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά της Banca Transylvania από την Κύπρου

Ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου Ρίκος Ερωτοκρίτου, ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες έρχονται στην Κύπρο εκπρόσωποι των ρουμανικών διωκτικών αρχών προκειμένου να συνδράμουν το έργο των κυπριακών αρχών στο πλαίσιο της διερεύνησης της εξαγοράς της ρουμανικής Banca Transylvania, από την Τράπεζα Κύπρου.

Τις επόμενες μέρες έρχονται στην Κύπρο εκπρόσωποι των ρουμανικών διωκτικών αρχών προκειμένου να συνδράμουν το έργο των κυπριακών αρχών στο πλαίσιο της διερεύνησης της εξαγοράς της ρουμανικής Banca Transylvania, από την Τράπεζα Κύπρου.

Ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκος Ερωτοκρίτου ανακοίνωσε ότι τόσο για το θέμα της Uniastrum, όσο και το θέμα της εξαγοράς της ρουμανικής Transylvania, πέραν του υλικού που έχει συγκεντρωθεί, η Αστυνομία άρχισε να λαμβάνει κάποιες καταθέσεις. «Οι έρευνες βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή», είπε.

Επίσης, ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί για διαγραφή δεδομένων από υπολογιστές της Τράπεζας Κύπρου αποτελούν «κεντρικό θέμα των ερευνών που γίνονται» από την πλευρά της ανακριτικής ομάδας της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι και για αυτό το θέμα άρχισαν να λαμβάνονται καταθέσεις.

Ο κ. Ερωτοκρίτου ανέφερε εξάλλου στο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος υπάρχει εμπειρογνώμονας σε θέματα διαγραφής στοιχείων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσθέτοντας ότι αν χρειαστεί θα μετακληθεί και εμπειρογνώμονας από τον ιδιωτικό τομέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024