
‘Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του Άρη
Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες δέχθηκαν λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του Άρη κι επέστρεφαν από την Ξάνθη, όπου είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Σκόντα.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες δέχθηκαν λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του Άρη κι επέστρεφαν από την Ξάνθη, όπου είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Σκόντα.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της λίμνης Βόλβη, ενώ από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές στα οχήματα, τα οποία, ύστερα από ολιγόλεπτη στάση, συνέχισαν κανονικά το δρομολόγιό τους για τη Θεσσαλονίκη.
Οι δράστες της επίθεσης αναζητούνται, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442