Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την αυτοβιογραφία της πρώην κυρίας Σαρκοζί περιμένουν οι Γάλλοι

Την αυτοβιογραφία της πρώην κυρίας Σαρκοζί περιμένουν οι Γάλλοι

Είναι ένα βιβλίο το οποίο περιβάλλεται από άκρα μυστικότητα και αναμένεται εδώ και καιρό από πολλούς με έντονο ενδιαφέρον: η Σεσιλιά Ατιάς, πρώην Σαρκοζί, η άλλοτε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, πρόκειται να δημοσιεύσει στα μέσα του Οκτωβρίου ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Flammarion.

Είναι ένα βιβλίο το οποίο περιβάλλεται από άκρα μυστικότητα και αναμένεται εδώ και καιρό από πολλούς με έντονο ενδιαφέρον: η Σεσιλιά Ατιάς, πρώην Σαρκοζί, η άλλοτε πρώτη κυρία της Γαλλίας, πρόκειται να δημοσιεύσει στα μέσα του Οκτωβρίου ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Flammarion.

Η αυτοβιογραφία αναμένεται να βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων στα μέσα του Οκτωβρίου, ανέφερε, χωρίς να υπεισέλθει σε άλλες λεπτομέρειες, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων στην οποία ο εκδοτικός οίκος Flammarion ανέθεσε την προώθηση του βιβλίου -ο τίτλος του οποίου παραμένει άκρως απόρρητος.

Αποσπάσματα του βιβλίου πρόκειται να δημοσιευθούν στο εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό Le Point.

Η Σεσιλιά Ατιάς, η οποία γίνεται 56 ετών στις 12 Νοεμβρίου, ανέμεινε την αποχώρηση του τέως αρχηγού του γαλλικού κράτους για να δημοσιεύσει το βιβλίο.

Αναμένεται να αναφερθεί στο βιβλίο της σε ορισμένα σκοτεινά σημεία σχετικά με την έναρξη της θητείας του πρώην συζύγου της, όπως για παράδειγμα το πώς απελευθερώθηκαν οι Βουλγάρες νοσοκόμες από τον άλλοτε Λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι.

Η Ατιάς, η οποία πήρε διαζύγιο από τον Νικολά Σαρκοζί ενόσω ήταν πρόεδρος, ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ με το νέο της σύζυγο, τον επιχειρηματία Ρισάρ Ατιάς.

Ο Ατιάς ήταν εκείνος ο οποίος είχε οργανώσει το 2004 το συνέδριο, στο οποίο είχε αναδειχθεί στην ηγεσία του δεξιού κόμματος Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP) ο Νικολά Σαρκοζί.

Παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2008 στη Νέα Υόρκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024