Μήνυση Αλαφούζου σε Nova
Νομικά αποφάσισε να κινηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος κατά του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, κ. Γ. Φουρνάρου.
Νομικά αποφάσισε να κινηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος κατά του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, κ. Γ. Φουρνάρου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση των «πρασίνων», ενώ επαναλαμβάνει πως τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι ή την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο πρόεδρός της, κ. Ι. Αλαφούζος κατέθεσε προ ολίγου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, κ. Γ. Φουρνάρου.
Ο Παναθηναϊκός επισήμανε από χθες και επαναλαμβάνει ότι τα όσα συνέβησαν ουδεμία σχέση έχουν είτε με την ομάδα μας είτε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα
- Το Παρίσι λέει «ναι» στην πώληση του Παρκ ντε Πρενς στην Παρί ΣΖ
- Ο Λαπόρτα τα «χώνει» τώρα στην UEFA
- Ο θόρυβος για τον Μελέρ στο Champions League και η διαιτησία στην Τουρκία
- LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson
- Η κορυφαία πεντάδα του Βεζένκοφ στη Euroleague: Μέσα ο ίδιος και ο Μιλουτίνοφ
- Νίκολιτς: «Πρέπει να έχουμε πίστη, υπομονή και ενέργεια κόντρα στη Ράγιο»
- Μιχάλης Μητρούσης: «Ξεπέρασα την κατάθλιψη όταν έπαιξα ποδόσφαιρο στην ομάδα του Άρη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-136x85.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442