«Πρόκληση να ξεπεράσω τον Ραούλ, αλλά πάνω απ’όλα η Μπαστελόνα»
Μετά και τον χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στον Άγιαξ ο Λιονέλ Μέσι έφτασε
τα 62 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και απέχει μόλις εννιά από το ρεκόρ που
κατέχει ο Ραούλ με 71. Με δηλώσεις του ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είπε πως
το να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ισπανού αποτελεί μια πρόκληση, όμως δεν
είναι ο κυρίως στόχος του αφού πάνω από όλα θέλει η Μπαρτσελόνα να
κερδίζει και να κατακτά τρόπαια.
Μετά και το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στον Άγιαξ ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 62 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και απέχει μόλις εννιά από το ρεκόρ που κατέχει ο Ραούλ με 71. Με δηλώσεις του ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είπε πως το να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ισπανού αποτελεί μια πρόκληση, όμως δεν είναι ο κυρίως στόχος του αφού πάνω από όλα θέλει η Μπαρτσελόνα να κερδίζει και να κατακτά τρόπαια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η ιδέα του να ξεπεράσω τον Ραούλ στην κορυφή των πρώτων σκόρερ του Champions League είναι μια εξαιρετική πρόκληση. Δεν είναι απαραίτητο όμως. Εμείς σαν ομάδα έχουμε άλλους σημαντικούς στόχους. Όπως για παράδειγμα να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην διοργάνωση.
»Να προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε ξανά. Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος από το χατ-τρικ και τα 62 γκολ που έφτασα στο Champions League αλλά πάνω από όλα είναι το αποτέλεσμα και η ομάδα. Αν έρθει ένας καλός αριθμός γκολ για μένα αυτή την σεζόν ή όχι είναι το λιγότερο σημαντικό»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.