Τοτσέ και Πίντο αρνήθηκαν τη λύση των συμβολαίων τους
Aρνητική απάντηση για τη λύση των συμβολαίων του Χοσέ Τοτσέ και Αντρέ Πίντο πήρε ο Παναθηναϊκός, ύστερα από μία ύστατη πορσπάθεια που έκανε ο Νίκος Νταμπίζας.
Aρνητική απάντηση για τη λύση των συμβολαίων του Χοσέ Τοτσέ και Αντρέ Πίντο πήρε ο Παναθηναϊκός, ύστερα από μία ύστατη πορσπάθεια που έκανε ο Νίκος Νταμπίζας.
Ο Ισπανός και ο Πορτογάλος θα μείνουν στο «τριφύλλι», όπως έχει συμβεί με τον Κουίνσι και τον Βελάσκες.
Ο Πίντο απάντησε αρνητικά στην προοπτική να πάει στην Χάποελ Μπερ Σεβά, με την οποία οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει να τον παραχωρήσει με δανεισμό ενός χρόνου.
Ο παίκτης δεν ήθελε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και προτίμησε να μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου προς το παρόν θα αποτελεί την πέμπτη λύση στο κέντρο της άμυνας.
Οσον αφορά τον Τοτσέ, οι «πράσινοι» του πρόσφεραν ένα ποσό (όπως και στον Φορναρόλι), για να λύσει το συμβόλαιό του, που λήγει σε ένα χρόνο, αλλά ο Ισπανός φορ αρνήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σήμερα το παιχνίδι αλλάζει»: Η ομάδα χάκερ Handala προαναγγέλλει σημαντικές αποκαλύψεις για τα μέλη της Μοσάντ
- Η Τζένιφερ Λόρενς προτιμά να γυρίζει ερωτικές σκηνές με άνδρες που δεν γνωρίζει – Αλλά γιατί;
- Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-1 πεν. (2-2 κ.δ): Πήρε το «θρίλερ» και το Σούπερ Καπ
- Γερμανία: Ο πρόεδρος Σταϊνμάγερ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι καθιστούν τον κόσμο «άντρο ληστών»
- Πάτρα: Νέες σοκαριστικές εικόνες από την άγρια συμπλοκή με θύμα τον 30χρονο – Η στιγμή που βγαίνει το μαχαίρι



