Εκατοντάδες άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται στο πλημμυρισμένο Κολοράντο
Επί ποδός βρίσκονται η Εθνική Φρουρά, αστυνομία, πυροσβεστική και εθελοντές στο Κολοράντο, όπου η καταστροφή από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών είναι τεράστια. Πάνω από 200 άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται, ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμα περισσότερα θύματα.
Επί ποδός βρίσκονται η Εθνική Φρουρά, αστυνομία, πυροσβεστική και εθελοντές στο Κολοράντο, όπου η καταστροφή από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών είναι τεράστια.
Πάνω από 200 άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται, ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμα περισσότερα θύματα. Ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός είναι τέσσερις νεκροί.
Στην Κομητεία του Μπόλντερ ολόκληρες γειτονιές κυριολεκτικά κρύφτηκαν κάτω από το νερό. Στην περιοχή έβρεχε ασταμάτητα επί μέρες: μέσα σε μία εβδομάδα έπεσαν 38cm νερού, σχεδόν το 50% του νερού μιας ολόκληρης χρονιάς.
Η Εθνική Φρουρά έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διανομής νερού και τροφίμων στις πληγείσες περιοχές, ενώ ελικόπτερα «χτενίζουν» γειτονιές για τον εντοπισμό αγνοουμένων.
Ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε διάταγμα για τη χορήγηση ομοσπονδιακής βοήθειας στην πολιτεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
- Ρίνγκο Σταρ: Τα λάθη, η σκηνή, τα «ναι» στη μαριχουάνα και τα «όχι» στην πίτσα
- Γιατί δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με την επιτυχία;
- Χόλιγουντ: Διάσημοι ηθοποιοί αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount – Warner Bros
- Το «πείραμα» του Σεν Ντενί – Ένα πολιτικό «εργαστήριο» για την Αριστερά στη Γαλλία
- Καθυστερημένη αντιμετώπιση σε ουρολογικές παθήσεις λόγω … ταμπού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442