Ο ΠΑΟΚ «ίδρωσε», αλλά έφυγε νικητής από τη Βέροια…
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που με τέρματα των Βίτορ (18') και Στοχ (66') νίκησε στη Βέροια τη «βασίλισσα του βορρά» με 2-1 και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με τη Σακτέρ Καραγκάντι, στο Europa League. Για τους γηπεδούχους, που κατέγραψαν την πρώτη ήττα, μείωσε ο Μρντάκοβιτς στο 83ο λεπτό.
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που με τέρματα των Βίτορ (18′) και Στοχ (66′) νίκησε στη Βέροια τη «βασίλισσα του βορρά» με 2-1 και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με τη Σακτέρ Καραγκάντι, στο Europa League. Για τους γηπεδούχους, που κατέγραψαν την πρώτη ήττα, μείωσε ο Μρντάκοβιτς στο 83ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου είχαν ήδη χάσει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες: στο 3′ ο Χακόμπο απέκρουσε στη γωνία του το φάουλ του Καλτσά, στο 7′ ο Ισπανός τερματοφύλακας επενέβη εκ νέου σωτήρια στην κεφαλιά του Ορέστες και στο 9′, από σέντρα του Καλτσά, ο Μπαργκάν «σημάδεψε» το δοκάρι από τα πέντε μέτρα.
Στο 18′, όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βίτορ από κόρνερ του Λούκας, ενώ στη φάση που προηγήθηκε ο Αναστασόπουλος είχε κάνει πολύ μεγάλη απόκρουση στο ανάποδο ψαλίδι του Αθανασιάδη, με τον διεθνή επιθετικό του «Δικέφαλου» να συγχαίρει τον Έλληνα γκολκίπερ για την επέμβασή του!
Η «βασίλισσα του βορρά» δεν πτοήθηκε από το 0-1, χάνοντας νέα ευκαιρία με τον Καλτσά το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Χακόμπο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αθανασιάδης είχε ένα αξιόλογο αλλά άστοχο σουτ. Η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων για να φτάσουν στην ισοφάριση χάθηκε στο 56ο λεπτό, με τον Μρντάκοβιτς να σουτάρει στα ύψη από το σημείο του πέναλτι.
Στο 64΄ ο Αναστασόπουλος είπε «όχι» εκ νέου στην κεφαλιά του Αθανασιάδη, αλλά δύο λεπτά αργότερα, από λάθος στην αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, ο Στοχ πήρε την μπάλα με το «τακούνι» και «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα της Βέροιας, που κατόρθωσε να μειώσει στο 83΄ με τον Μρντάκοβιτς αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, στα λίγα λεπτά που απέμεναν ως τη λήξη.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.