Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες παραλίες της Καραϊβικής!

Οι καλύτερες παραλίες της Καραϊβικής!

Shoal Bay, Anguilla Αν το όνομα Anguilla δε σας λέει κάτι, τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους προορισμούς της Καραϊβικής και δημοφιλέστατη επιλογή διακοπών για τους stars του Hollywood. Μικρό σε έκταση, το νησί περιβάλλεται από 33 πανέμορφες παραλίες, με την παράσταση να κλέβει η ολόλευκη παραδεισένια παραλία […]

Shoal Bay, Anguilla
Αν το όνομα Anguilla δε σας λέει κάτι, τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους προορισμούς της Καραϊβικής και δημοφιλέστατη επιλογή διακοπών για τους stars του Hollywood. Μικρό σε έκταση, το νησί περιβάλλεται από 33 πανέμορφες παραλίες, με την παράσταση να κλέβει η ολόλευκη παραδεισένια παραλία Shoal Bay με μήκος σχεδόν 3 χλμ!

Eagle Beach, Aruba
Με χιλιόμετρα τροπικών παραλιών, καταγάλανα νερά και ιδανικό καιρό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Αρούμπα στις Ολλανδικές Αντίλλες είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καραϊβικής. Η Eagle Beach είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες, με λευκή άμμο και νερά που δύσκολα μπορείς να τα αρνηθείς, ενώ κατά περίεργο τρόπο είναι και η λιγότερο γνωστή στους επισκέπτες του νησιού, κάτι που φυσικά κάνει την εμπειρία ακόμη καλύτερη.

Trunk Bay, St. John
Έχουν περάσει σχεδόν 50 χρόνια από τότε που ο μεγιστάνας Laurence Rockefeller δώρισε την έκταση του Trunk Bay στο Εθνικό Πάρκο των Παρθένων Νήσων, και από τη στιγμή εκείνη η πανέμορφη παραλία και ο εντυπωσιακός κοραλλιογενής ύφαλος που βρίσκεται στα νερά του κόλπου αποτελούν ένα λόγο από μόνα τους για να επισκεφθείς το νησί St. John. Η παραλία είναι εντυπωσιακή και τα νερά του κόλπου αρκετά ζεστά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ η υποβρύχια φωτογραφική μηχανή θεωρείται απαραίτητη για να απαθανατίσετε μοναδικές εικόνες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Crane Beach, Barbados
Το νησί Barbados είναι ένα ξεχωριστός προορισμός, καθώς συνδυάζει μοναδικά τις ομορφιές που του έχει χαρίσει η φύση και ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τη χαρά της ζωής. Οι αμμώδεις παραλίες του νησιού έχουν δημιουργηθεί από την τριβή των κοραλλιογενών υφάλων και γι’ αυτό έχουν αυτό το σχεδόν ροζ χρώμα και την αίσθηση όταν πατάς πάνω στην άμμο. Η Crane Beach, αν και δεν είναι κατάλληλη για κολύμπι, συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, καθώς τα εντυπωσιακά κύματα αποτελούν πρόκληση ακόμη και για τους έμπειρους surfers!

Palominos Island, Puerto Rico
Το νησί Palominos, ένα μικρό νησί με έκταση μόλις μισού τετραγωνικού χιλιομέτρου στη βορειοανατολική ακτή του Puerto Rico, είναι προσπελάσιμο μόνο από τους ενοίκους του El Conquistador Resort and Golden Door Spa, κι αυτό από μόνο του αρκεί για να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο exclusive νησιά της Καραϊβικής. Το νησί διαθέτει μία και μοναδική παραδεισένια παραλία, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε το cocktail σας, να κολυμπήσετε σε καταγάλανα νερά, να κάνετε καταδύσεις ή το αγαπημένο σας θαλάσσιο σπορ.

Cupecoy Beach
, Philipsburg, St Maarten

Το St. Maarten είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Καραϊβικής, με μια διχασμένη «προσωπικότητα», καθώς η μια πλευρά του νησιού είναι γαλλική και η άλλη ολλανδική. Το Philipsburg είναι η πρωτεύουσα της ολλανδικής πλευράς, κι εδώ χτυπάει και η καρδιά του νησιού, με δεκάδες κρουαζιερόπλοια την ημέρα να δένουν στο λιμάνι του. Εδώ οι επιλογές για χαλάρωση δίπλα στο κύμα είναι αρκετές αν και τις περισσότερες φορές θα είσαστε «περικυκλωμένοι» από αρκετό κόσμο. Ακόμη και έτσι όμως η εντυπωσιακή Cupecoy Beach με τους τεράστιους αμμόλοφους είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες τις Καραϊβικής.

Nassau, Bahamas
Στο μυαλό των περισσοτέρων οι Μπαχάμες είναι το συνώνυμο των εξωτικών διακοπών και όχι άδικα. Δεκάδες εντυπωσιακές παραλίες για να χαλαρώσετε, αλλά και ο παράδεισος των καταδύσεων, με την ορατότητα να φθάνει πολλές φορές ακόμη και τα 30 μέτρα βάθος σε μικρή απόσταση από την ακτή και την υποθαλάσσια ζωή στα καλύτερά της. Blue Hole, Trinity και Piece of Cake είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που προσελκύουν λάτρεις των καταδύσεων από όλο τον κόσμο, ενώ αμέτρητα είναι και τα ναυάγια που δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό για τις υποβρύχιες εξερευνήσεις σας.

Virgin Gorda, British Virgin Islands
Τα British Virgin Islands είναι ένα σύνολο πανέμορφων νησιών και το Virgin Gorda είναι ένα από τα μεγαλύτερα του συμπλέγματος, με εντυπωσιακά ξενοδοχεία και τροπικές παραλίες. Το νησί είναι περισσότερο γνωστό για το Baths, ένα καλά προστατευμένο εθνικό πάρκο με ολόλευκες παραλίες και επιβλητικούς ογκόλιθους από γρανίτη, διάσπαρτους στα καταγάλανα νερά.

Horseshoe Bay, Bermuda
Οι Βερμούδες φημίζονται για τις γεμάτες από ροζ άμμο παραλίες τους και η Horseshoe Bay δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα, έχοντας κατακτήσει μάλιστα τον τίτλο της πιο δημοφιλούς παραλίας του νησιού. Ο λόγος, φυσικά, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τη μαλακή ροζ άμμο, που προέρχεται από τα κοράλλια, τα νερά της Καραϊβικής και την άριστη οργάνωση. Μοναδικός συνδυασμός!

*Για εξωτικές παραλίες & προορισμούς επισκεφθείτε το section travelplan.gr/el/Exotic στο site μας ή απευθυνθείτε σε κάποιον από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους μας στο 210 3333300.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024