Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την πολιτική της Ε.Ε. για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών αμφισβητεί η Α. Μέρκελ

Την πολιτική της Ε.Ε. για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών αμφισβητεί η Α. Μέρκελ

Ενστάσεις για τη συνεχή αυστηροποίηση των ορίων που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ότι αφορά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών διατύπωσε η Άνγκελα Μέρκελ, με αφορμή την παρουσία της στη 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου διατύπωσε τις ενστάσεις της για την πολιτική που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ότι αφορά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών.

«Η Ευρώπη θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν αποτελούμε μια απομονωμένη ήπειρο και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από τα σύνορά μας – να πιέσουμε για ένα ανοιχτό και ελεύθερο εμπόριο, χωρίς την ίδια στιγμή να επιβάλλουμε μεγαλύτερα βάρη στη βιομηχανία μας από αυτά που αντιμετωπίζουν οι βιομηχανίες σε άλλες ηπείρους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καγκελάριος της Γερμανίας.

Να σημειώσουμε ότι τον Ιούνιο, η Άνγκελα Μέρκελ «μπλόκαρε» τη συμφωνία που θα οδηγούσε στον περαιτέρω περιορισμό του ορίου εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στον στόλο κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας, από τα 132,5 γρ./χλμ. της περασμένης χρονιάς στα 95 γρ./χλμ. το 2020.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024