Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βράβευση του Kyllini Beach Resort από την TUI

Βράβευση του Kyllini Beach Resort από την TUI

Το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα Kyllini Beach Resort, στο Κάστρο Κυλλήνης, στην Ηλεία, απέσπασε πρόσφατα μια σημαντική διάκριση από την TUI, τον μεγαλύτερο Tour Operator σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, το Kyllini Beach Resort βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα παγκοσμίως, Η TUI διοργάνωσε (στις 6 και τις 7 Σεπτεμβρίου) διήμερες εκδηλώσεις στο […]

Το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα Kyllini Beach Resort, στο Κάστρο Κυλλήνης, στην Ηλεία, απέσπασε πρόσφατα μια σημαντική διάκριση από την TUI, τον μεγαλύτερο Tour Operator σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, το Kyllini Beach Resort βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα παγκοσμίως,

Η TUI διοργάνωσε (στις 6 και τις 7 Σεπτεμβρίου) διήμερες εκδηλώσεις στο Αμβούργο για την απονομή των βραβείων TUI Holly 2013. Εκεί βραβεύτηκαν τα 100 καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στον κόσμο.

Οι τελετές βράβευσης πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα στο “Curio Haus” και στο “Emporio Tower”, όπου βραβεύτηκε το Kyllini Beach Resort ως ένα από τα κορυφαία Resort στον κόσμο. Εξάλλου, το Kyllini Beach Resort διακρίθηκε και βραβεύτηκε και για την περιβαλλοντική πολιτική του.

Πατήστε εδώ για να βρείτε ολοκληρωμένες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για το Kyllini Beach Resort.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024