Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρουαζιέρα στη Μαύρη Θάλασσα!

Κρουαζιέρα στη Μαύρη Θάλασσα!

Αν ζητήσετε από έναν ιστορικό να σας μιλήσει για την ιστορία της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας, θα σας πει πως πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές, με πολλές σελίδες στο βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας, αρκετές διαμάχες, αλλά και εντυπωσιακά ευρήματα. Αν πάλι ρωτήσετε ένα βιολόγο, θα σας πει πως η περιοχή αποτελεί το […]

Αν ζητήσετε από έναν ιστορικό να σας μιλήσει για την ιστορία της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας, θα σας πει πως πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές, με πολλές σελίδες στο βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας, αρκετές διαμάχες, αλλά και εντυπωσιακά ευρήματα.

Αν πάλι ρωτήσετε ένα βιολόγο, θα σας πει πως η περιοχή αποτελεί το «σπίτι» για μια σπάνια βιοποικιλότητα, ενώ ένας οικονομολόγος θα κάνει λόγο για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη από οικονομικής απόψεως περιοχή.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν την πηγή έμπνευσης για μια κρουαζιέρα στα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας; Η απάντηση είναι φυσικά ναι!

Μια κρουαζιέρα στη Μαύρη Θάλασσα θα σας αποκαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά της περιοχής. Ιστορία, πολιτισμός, εντυπωσιακές πόλεις, που συνδυάζουν το μπαρόκ με το σύγχρονο προφίλ, και μοναδικές παραλίες δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό, που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο.

Ανακαλύψτε πόλεις όπως η Κριμαία, η Σεβαστούπολη και η Γιάλτα, που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ιστορία. Δείτε το σημείο όπου οι Τσόρτσιλ, Ρούσβελτ και Στάλιν συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν τη Μεταπολεμική Ευρώπη ή απλώς περιπλανηθείτε στα μεσαιωνικά σοκάκια της προστατευόμενης από την UNESCO Νέσεμπαρ και της Βάρνα.

Αποβιβαστείτε στην Κωνστάντζα και αδράξτε την ευκαιρία για μια σύντομη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και δείτε το μεγαλύτερο παλάτι στον κόσμο.

Η Οδησσός είναι η πόλη που θα αγαπήσουν οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά κτίρια αλλά και επιβλητικά πάρκα, που κυριαρχούν στη ρυμοτομία της πόλης. Επίσης, μπορείτε να γνωρίσετε το Σοτσί, τη ρωσική πόλη στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, που, πέρα από ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο, είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.

*Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε το sectionwww.travelplan.gr/el/Cruises στο site μας ή απευθυνθείτε σε κάποιον από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους μας στο 210 3333300.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024