Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η ήττα από την Ιταλία ήταν ένα... ξυπνητήρι, κάποιοι επίσης μπορεί να κρίνουν ότι καλύτερα στην α' φάση μία ήττα παρά στα πιο σημαντικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 15:30 η εθνική ομάδα μπάσκετ θα κάνει την επανεκκινησή της κόντρα στην Φινλανδία, στο τελευταίο ματς του Δ' ομίλου του Ευρωμπάσκετ. Στόχος φυσικά η νίκη, αλλά και η καλή εμφάνιση που θα αποτελέσει την ψυχολογική ένεση εν όψει της κρίσιμης δεύτερης φάσης της διοργάνωσης. Εκεί που αναμένεται πιο δυνατή η ελληνική ομάδα, με την επιστροφή του απόλυτα υγιή Σπανούλη. Ο απεσταλμένος του in.gr στη Σλοβενία, Παναγιώτης Πέππας, μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία νέα από τη διοργάνωση.Το σχόλιο του Γιώργου Καλαϊτζή στο sports.in.gr.Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα του in.gr για το Ευρωμπάσκετ 2013.
Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η ήττα από την Ιταλία ήταν ένα… ξυπνητήρι, κάποιοι επίσης μπορεί να κρίνουν ότι καλύτερα στην α’ φάση μία ήττα παρά στα πιο σημαντικά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 15:30 η εθνική ομάδα μπάσκετ θα κάνει την επανεκινησή της κόντρα στην Φινλανδία, στο τελευταίο ματς του Δ’ ομίλου του Ευρωμπάσκετ.
Στόχος φυσικά η νίκη, αλλά και η καλή εμφάνιση που θα αποτελέσει την ψυχολογική ένεση εν όψει της κρίσιμης δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.
Εκεί που αναμένεται πιο δυνατή η ελληνική ομάδα, με την επιστροφή του απόλυτα υγιή Σπανούλη.
Όσο για το σημερινό ματς στη διάθεση του Τρινκιέρι αναμένεται να είναι κανονικά και ο Στράτος Περπέρογλου, παρότι η αγκωνιά που δέχτηκε στα πλευρά… πόνεσε πολύ.
Αξίζει φυσικά να αναφερθεί ότι χθες, Κυριακή, δεν υπήρχαν μόνο άσχημες ειδήσεις για την Ελλάδα. Η Κροατία ουσιαστικά «δούλεψε» για την εθνική μας με τη νίκη της κόντρα στη Σλοβενία.
Εφόσον επικρατήσει το απόγευμα της Δευτέρας της Τσεχίας, παίρνει την πρόκριση για τη δεύτερη φάση μαζί με Ισπανία και Σλοβενία.
Κι επειδή οι τρεις στα μεταξύ τους ματς έχουν από μία νίκη και μία ήττα, θα μεταφέρουν στη δεύτερη φάση τρεις βαθμούς, όπως και η Εθνική, εφόσον νικήσει-φυσικά-τη Φινλανδία.
Σε αυτή την περίπτωση ακόμη και μία νίκη στη δεύτερη φάση είναι πιθανώς να αρκεί στην ελληνική ομάδα για να περάσει στα προημιτελικά.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.