Αποκτήστε κι εσείς τα βραχιόλια ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού
Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder αλλά και μέσω των φαρμακείων από την Darphin σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Από το 1997, το Breast Cancer Research Foundation -που ιδρύθηκε από την Evelyn Lauder (εμπνεύστρια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού)- έχει προσφέρει $38 εκατομμύρια στην έρευνα, επιχορηγώντας ιατρικές έρευνες παγκοσμίως, και διενεργώντας σημαντικές κλινικές δοκιμές και προγράμματα για την εξάλειψη της νόσου.
Ξένη δημοσίευση
- Ταμίλα Κουλίεβα: «Κορίτσια μου έστελναν φιλιά στον δρόμο όταν έπαιζα στη ‘Ζωή που δεν έζησα’»
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με βροχές στην Αττική – Πότε θα βρέξει στην Αθήνα
- Διμέτωπος Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό – Τι γραμμή θα ακολουθήσει ο Δούκας;
- Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ δύο Αιγύπτιους – Διαψεύδονται οι φήμες ότι υπήρξε διάρρηξη
- Πολάκης: Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις
- OpenAI και Anthropic προειδοποιούν για κίνδυνο βιοτρομοκρατίας λόγω ΑΙ

