Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σωματοφύλακας διασημοτήτων πέθανε από τέιζερ αστυνομικού στο Μαϊαμι

Σωματοφύλακας διασημοτήτων πέθανε από τέιζερ αστυνομικού στο Μαϊαμι

Ο 43χρονος Νόρμαν Όστερμπρουκ, πρώην σωματοφύλακας του ιστορικού ηγέτη της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα και μετέπειτα πολλών διάσημων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους οι Lady Gaga, Μπιγιονσέ, Ριάνα και Ναόμπι Κάμπελ, πέθανε στο Μαϊάμι όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν χρησιμοποιώντας όπλα τέιζερ εναντίον του. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με θάνατο εξαιτίας χρήσης όπλου τέιζερ στο Μαϊάμι σε διάστημα εντός μήνα.

Ο 43χρονος Νόρμαν Όστερμπρουκ, πρώην σωματοφύλακας του ιστορικού ηγέτη της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα και πολλών διάσημων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους οι Lady Gaga, Μπιγιονσέ, Ριάνα και Ναόμπι Κάμπελ, πέθανε στο Μαϊάμι όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν χρησιμοποιώντας όπλα τέιζερ εναντίον του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι-Ντέιντ, Χαβιέρ Μπάες, δήλωσε ότι ο Νόρμαν Όστερμπρουκ έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας και ο θάνατός του ερευνάται από τις Αρχές.

Ο Όστερμπρουκ είναι ο δεύτερος άνθρωπος που σκοτώνεται από όπλο τέιζερ σε διάστημα ενός μήνα στο Μαϊάμι. Στις αρχές Αυγούστου, ένας νεαρός καλλιτέχνης από την Κολομβία, ο 18χρονος Ισραέλ Ερνάντες, δέχτηκε ένα θανατηφόρο πλήγμα στο στήθος ενώ ζωγράφιζε γκράφιτι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Νόρμαν Όστερμπρουκ επιχείρησε να μπει γυμνός στο σπίτι ενός γείτονά του στο Κάτλερ Μπέι Στέιτς, στο νότιο Μαϊάμι.

Μια γειτόνισσα τον είδε, άρχισε να φωνάζει και μαζί με τον άνδρα της, τον ξυλοκόπησαν. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, αλλά ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 43χρονο και ένας από αυτούς τον χτύπησε με όπλο τέιζερ.

Ο Όστερμπρουκ πέθανε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Η εφημερίδα Miami Herald ανέφερε ότι ο Όστερμπρουκ είχε μετακομίσει πρόσφατα στο Μαϊάμι από τη Νέα Υόρκη, μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά του.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως σωματοφύλακας του Μαντέλα, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε για πολλές διασημότητες, όπως για τη Lady Gaga την Μπιγιονσέ, τη Ριάνα, τη Ναόμι Κάμπελ και την Πάρις Χίλτον.

Είχε ιδρύσει μια ιδιωτική εταιρεία στην Ολλανδία, με παράρτημα στη Νέα Υόρκη, όμως τα τελευταία χρόνια είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και είχε εισαχθεί πολλές φορές σε κλινικές για αποτοξίνωση

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024