
Σε κλινική αποτοξίνωσης για δεύτερη φορά ο Όντομ
Σε κλινική αποτοξίνωσης για δεύτερη φορά ο Όντομ
Ακόμα ένα σύννεφο ήρθε να σκεπάσει το όνομα του Λαμάρ Όντομ ο οποίος προ λίγων ημερών συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και με υποψία χρήσης ναρκωτικών. Ο Αμερικάνος φόργουορντ συνεχίζει την κατρακύλα στην οποία βρίσκεται εντός και εκτός παρκέ. Έτσι η κλινική αποτοξίνωσης φαντάζει τελευταία λύση που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Όντομ να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο παίκτης θα αναγκαστεί να μπει σε κλινική, αφού το ίδιο είχε επιχειρήσει το 2012, όταν και είχε μείνει καθαρός για παραπάνω από ένα χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442