Προς Ελαζιγκσπόρ οδεύει ο Βιτόλο, μαζί με τον Χαμπίπ Σο
Την λύση της συνεργασίας της, με τον Βίκτορ Βιτόλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ώρα που ένας άλλος πρώην «πράσινος», ο Χαμπίπ Σο, υπέγραψε στην τουρκική, Ελαζιγκσπόρ και πιθανότατα ο Ισπανός με τον Σενεγαλέζο, θα γίνουν ξανά συμπαίκτες στην Τουρκία.
Την λύση της συνεργασίας της, με τον Βίκτορ Βιτόλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ώρα που ένας πρώην «πράσινος», ο Χαμπίπ Σο υπέγραψε στην τουρκική, Ελαζιγκσπόρ.
Μετά από δύο σεζόν που φορούσε τα πράσινα, ο 29χρονος Ισπανός μέσος έλυσε κοινή συναινέσει το το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελαζιγκσπόρ με την οποία έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό.
Εκεί θα συναντήσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Χαμπίπ Σο. Όπως ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο, ο Σενεγαλέζος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Βιτόλο:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Βίκτορ Βιτόλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442